Keuken op maat


Wij helpen u graag aan een nieuwe Duitse keuken op maat die geheel aan uw wensen en budget voldoet.

Het is mogelijk om uw nieuwe keuken tot in de wensen naar uw eigen wensen en budget aan te passen. Wij helpen u met uw droomkeuken, waar u jaren van kunt genieten. Wij bieden tot vijf jaar garantie op de keukens en apparatuur. Graag tot ziens in onze showroom!

Direct een afspraak maken

keuken op maat

Nieuwe keuken op maat

Bij JN Keukens helpen we u graag met het realiseren van uw droomkeuken. Wij hebben veel kennis van Duitse keukens, de nieuwste trends en de beste apparatuur. Samen met u stellen wij de keuken samen, die geheel aan uw wensen en budget voldoet. Voor een betaalbare nieuwe keuken op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarbij hebben we ook regelmatig nieuwe keukens die direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze Duitse keukens hebben een levertijd van slechts 4 weken. Een keuken op maat kopen hoeft dus niet lang op zich te laten wachten!

Bekijk voorraadkeukens

betaalbare keuken op maat kopen

Betaalbaar een keuken op maat kopen

JN Keukens biedt keukens van Duitse merken, met de bekende Duitse kwaliteit, luxe en stijl. Het imago van Duitse keukens op maat is absoluut terecht. Daarnaast zijn de keukens die wij verkopen ook nog eens erg betaalbaar. U krijgt dus kwaliteit voor een relatief lage prijs. Daarbij geven we ook nog eens 5 jaar garantie op kastwerk en tot 5 jaar garantie op apparatuur.

We maken gebruik van diverse merken keukens en apparatuur om de droomkeuken van onze klanten samen te stellen. Deze droomkeuken op maat maken we samen met u in onze 3D planner. We meten uw keuken ook in en hebben daarnaast diverse professionele montagepartners, die snel en vakkundig te werk gaan.

Bekijk onze merken Direct een afspraak maken