Projectkeukens uit voorraad


JN Keukens heeft ruime ervaring op de projectmarkt en heeft inmiddels vele zakelijke klanten voorzien van projectkeukens. Wij leveren betaalbare, kwalitatieve Duitse projectkeukens die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit keukens en apparatuur van gerenommeerde fabrikanten. Ons assortiment is zo afgestemd dat wij voor elk project en voor elke doelgroep een geschikte keuken kunnen aanbieden.

Wij denken graag met u mee over projectoplossingen en de beste keuken voor uw doelgroep en budget. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor projectkeukens met ons te bespreken.

Contact opnemen

projectkeukens

Snel leverbaar voor uw project

JN Keukens heeft ruime ervaring op de projectmarkt en heeft inmiddels vele zakelijke klanten voorzien van projectkeukens. Wij leveren betaalbare, kwalitatieve Duitse projectkeukens die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ideaal voor projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, aannemers, chaletbouwers, woningcorporaties en andere zakelijke partijen in de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om projectkeukens voor het luxe koopsegment of voor woningen in de (sociale) huursector: er is bij JN Keukens altijd een keuken die perfect bij uw project aansluit.

Wij denken graag met u mee over projectoplossingen en de beste keuken voor uw doelgroep en budget. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor projectkeukens met ons te bespreken. JN Keukens levert projectkeukens voor een scherpe prijs in heel Nederland en België.

Direct een afspraak maken

Duitse projectkeukens

JN Keukens biedt projectkeukens van Duitse merken, met de bekende Duitse kwaliteit, luxe en stijl. Het imago van Duitse keukens is absoluut terecht. Daarnaast zijn de projectkeukens die wij verkopen ook nog eens erg betaalbaar. U krijgt dus kwaliteit voor een relatief lage prijs. Daarbij geven we ook nog eens 5 jaar garantie op kastwerk en tot 5 jaar garantie op apparatuur.

Voor de zakelijke markt

JN Keukens richt zicht met haar betaalbare projectkeukens op de zakelijke markt. Onze zakelijke afnemers garanderen hun klanten altijd de beste kwaliteit. JN Keukens voldoet aan deze kwaliteitseis. Mede dankzij onze kennis en ervaring in de vastgoedsector, weten wij wat de wensen binnen deze sector zijn. Wij voorzien u graag van advies.

Bekijk onze merken Direct een afspraak maken